Ο μεγάλος διαγωνισμός «The Coca-Cola Expert» κορυφώθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Balthazar bar-restaurant

Ο μεγάλος διαγωνισμός «The Coca-Cola Expert» κορυφώθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Balthazar bar-restaurant, με τους 10 bartenders φιναλίστ, που έφτασαν στον τελικό, να αναμετρούνται για τον τίτλο του Expert στις κατηγορίες cocktails και mocktails (συνταγές χωρίς αλκοόλ). Μοναδικοί συνδυασμοί με βασικό συστατικό την αγαπημένη μας Coca-Cola, μουσική, αγωνία και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης, ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που απογείωσαν τη βραδιά και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους!

Μέσω του διαγωνισμού «The Coca-Cola Expert», ένα διαγωνισμό που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια, η Coca-Cola αναλαμβάνει να προβάλλει και να στηρίξει τη δημιουργικότητα των bartenders από όλη την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει όλους εκείνους που αναζητούν νέους τρόπους να αναδείξουν πρωτότυπες και καλύτερες επιλογές δροσιάς και απόλαυσης. Φυσικά πάντα με κύριο συστατικό την Coca-Cola!

Για περισσότερο από δύο μήνες, bartenders από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ξεπερνώντας τις 121 συμμετοχές, έστειλαν τις δικές τους συνταγές στην ειδική πλατφόρμα που είχε δημιουργηθεί για το διαγωνισμό, www.thecoca-colaexpert.gr, με στόχο να κερδίσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και νικητές αναδείχθηκαν o Νικόλας Αναγνωστόπουλος στην κατηγορία Coca-Cola Cocktail, και ο Άγγελος Γκαντιάς στην κατηγορία Coca-Cola Mocktail. Oι δύο μεγάλοι νικητές θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στην Άτλαντα, όπου θα απολαύσουν μία VIP ξενάγηση στο World of Coca-Cola, το εντυπωσιακό Μουσείο που αφηγείται την ιστορία της μάρκας.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ