«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης»

Η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μελοποιεί στίχους που έγραψε η ίδια για να εκφράσει τον θαυμασμό της στον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Απόσπασμα του τραγουδιού ερμήνευσε η ίδια στην κάμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Νανά Παλαιτσάκη. «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης», είναι οι στίχοι που έγραψε η βουλευτής, ενώ χαρακτήρισε πολύ γοητευτικό τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει μια ηγετική προσωπικότητα. Δεν καταλαβαίνει από βαρίδια. Δεν θα ακολουθήσει κάτι που θα του πει ένας υπουργός ή συνεργάτης του, αν δεν το θέλει ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κ. Μεγαλοοικονόμου μίλησε επίσης για την οικονομική κρίση που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της, πριν από μερικά χρόνια αλλά και για το πρόβλημα της αγχωτικής βουλιμίας.

«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια, είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο», είπε και πρόσθεσε:  «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν τεσσάρων ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε πολύ κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά. Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ