Τη βαθιά θλίψη των εργαζομένων στο Δημόσιο για την αδιανόητη τραγωδία από τις πυρκαγιές σε ανατολική, δυτική Αττική και σε όλη την Ελλάδα, εκφράζει με ανακοίνωση της η  Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Τη βαθιά θλίψη των εργαζομένων στο Δημόσιο για την αδιανόητη τραγωδία από τις πυρκαγιές σε ανατολική, δυτική Αττική και σε όλη την Ελλάδα, εκφράζει με ανακοίνωση της η  Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αναφέροντας: «η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των νεκρών, των τραυματιών, των αγνοουμένων, αυτών που έχασαν σε μια στιγμή τους κόπους μιας ζωής».

«Από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν στους τόπους της καταστροφής, άνδρες και γυναίκες, εργαζόμενοι/ες στο Δημόσιο, Πυροσβέστες, Διασώστες του ΕΚΑΒ, Υγειονομικό προσωπικό σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Υπάλληλοι, οι οποίοι με αυταπάρνηση, προσέφεραν και συνεχίζουν να προφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πληγέντες» σημειώνει η ανακοίνωση και απευθύνει έκκληση στους εργαζόμενους στο Δημόσιο, «να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να συνδράμουν με την εθελοντική προσφορά τους, στους χώρους δουλειάς, στους τόπους της καταστροφής. Καλεί παράλληλα, τις Ομοσπονδίες-μέλη της, καθώς και τα Νομαρχιακά Τμήματα, να αναλάβουν και να συντονίσουν ανάλογες πρωτοβουλίες».

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εγκρίνει τέλος, το ποσό των 3.000 ευρώ ως ελάχιστη συνδρομή για την ανακούφιση των πληγέντων» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ