Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week πιστή στην αποστολή της για την ανάδειξη και υποστήριξη των νέων ταλέντων, διοργανώνει για 25η συνεχόμενη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week πιστή στην αποστολή της για την ανάδειξη και υποστήριξη των νέων ταλέντων, διοργανώνει για 25η συνεχόμενη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αυτή τη σεζόν χορηγός του θεσμού είναι η Γαλλίδα star, η διάσημη γαλλική premium μπύρα 1664 Blanc που  πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Συνδυάζοντας την κομψότητα με το ανάλαφρο γευστικό προφίλ  και το άψογο design, η 1664 Blanc στηρίζει την μόδα και την νεανική επιχειρηματικότητα, ενώ παράλληλα θα δροσίσει τους καλεσμένους της διοργάνωσης με την υπέροχη φρουτώδη γεύση της.

Στο πλαίσιο του θεσμού των New Designers Awards, οι νέοι Έλληνες δημιουργοί θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας τις συλλογές τους για την περίοδο FW 2019-20.  Η 1664 Blanc προσκαλεί τους διαγωνιζόμενους να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν στην πασαρέλα μία επιπλέον δημιουργία, αντλώντας έμπνευση από την ίδια και την υψηλής αισθητικής μπλε φιάλη της, που έχει σχεδιαστεί με πρότυπο τον Πύργο του Άιφελ.

Η Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικούς επιχειρηματίες του χώρου της μόδας, σχεδιαστές και εκπροσώπους των Media από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αξιολογήσει τις συλλογές, αναδεικνύοντας τους 3 μεγάλους νικητές:

Best New Designer: ο σχεδιαστής του οποίου η συλλογή θα διακριθεί ως η καλύτερη και με την πιο ολοκληρωμένη παρουσία σε όλα τα επίπεδα. Το έπαθλο αντιστοιχεί στη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής του σε ένα fashion week του εξωτερικού.

Best Trendsetter: ο σχεδιαστής που θα ξεχωρίσει για το πρωτοποριακό στυλ και τις τάσεις που θέτουν οι δημιουργίες του. Το βραβείο αντιστοιχεί σε ένα workshop στην σχολή Romina Karamanea Fashion School.

Best Catwalk: ο σχεδιαστής που θα κερδίσει τις εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τη «σκηνική παρουσία» της επίδειξης του. Το έπαθλο αντιστοιχεί σε ένα αφιέρωμα σε γυναικείο περιοδικό.

Οι 3 μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή New Designers Awards by 1664 Blanc, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ