Τσίπρας: Τα νησιά έχουν αφεθεί στην τύχη τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12 Φεβρουαρίου 2020 | Πολιτική Οικονομία
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη  αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα, όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά και για τον τόπο συνολικά επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Άρτα και τα Γιάννενα σήμερα και αύριο.

Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση γιατί όπως είπε ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία και όχι με την ουσία. 

«Βλέπουμε άλλωστε πώς έχει διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά  θέματα. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναφέρομαι και στο προσφυγικό όπου οι μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις αποδεικνύονται ότι ήταν απατηλές» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση  στα νησιά που  ουσιαστικά είναι αφημένα στην τύχη τους. «Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός παρά μονάχα μια ακραία ρητορική από την μια και βεβαίως εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων στην οικονομία» επεσήμανε τονίζοντας ότι επιβεβαιώνεται η προεκλογικοί εκτίμηση ότι «ο τόπος και ο λαός  όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη αλλά η κυβέρνηση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο». «Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε παρά μονάχα την γέννηση νέων μεγάλων προβλημάτων» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ