Πάνος Ρήγας: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αμφισβητείται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
03 Φεβρουαρίου 2020 | Πολιτική Οικονομία
Σωστούς χαρακτήρισε τους χειρισμούς της κυβέρνησης, στο θέμα του Oruc Reis, ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξή του στο CNN Greece.

Ο κ. Ρήγας επεσήμανε πως στα εθνικά θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επιδεικνύει υπεύθυνη στάση, χωρίς αντιπολιτευτικές κορώνες και δεν θα ακολουθήσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας όταν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το Προσφυγικό, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως η πολιτική της κυβέρνησης είναι επικίνδυνη, ενώ χαρακτήρισε ανούσια και αναποτελεσματικά τα πλωτά φράγματα.

Για την τροπολογία που ψηφίστηκε σχετικά με τις ποινές που θα επιβάλλονται στις ομάδες, ο κ. Ρήγας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έχασε την μπάλα… στην μπάλα» και προσέθεσε πως θα πρέπει να αποκατασταθεί η ηρεμία στο ποδόσφαιρο και να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο ποδόσφαιρο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Ρήγας δεν απέκλεισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, προκειμένου να «κάψει» την απλή αναλογική.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στο προσεχές συνέδριο, ο πρώην υπουργός τόνισε πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν αμφισβητείται» και είναι εκείνος που κέρδισε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις και έβγαλε τη χώρα από την κρίση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Ρήγα:
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/206259/rigas-sto-cnn-greece-o-alexis-tsipras-den-amfisviteitai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ