Κύπρος serial killer: Επιμένει ότι ο αριθμός των θυμάτων του είναι επτά  - Κεντρική Εικόνα

Κύπρος serial killer: Επιμένει ότι ο αριθμός των θυμάτων του είναι επτά

13 Μαΐου 2019 | Κόσμος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγείται εκ νέου ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγείται εκ νέου ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.
 
Η Αστυνομία, αναμένεται να ζητήσει την κράτηση του για άλλες οκτώ μέρες αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να αναζητούνται οι σοροί άλλων δύο θυμάτων του.
 
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να ζητά την ανανέωση της κράτησης του για τρεις μήνες, εάν κρίνεται απαραίτητο για την ολοκλήρωση των ερευνών, προτού προχωρήσει με την καταχώρηση της υπόθεσης.
 
Ο 35χρονος θεωρείται ύποπτος για επτά φόνους εκ προμελέτης, ποινή που προβλέπει επτά φορές ισόβια, όσα και τα θύματα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στα χρονικά.
 
Την ίδια ώρα, διενεργείται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της οκτάχρονης που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, μια εβδομάδα μετά την ανάσυρση της σορού της μητέρας της, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους, στην παρουσία του Ανδρέα Μαρνερίδη από την Scotland Yard.
  
Σε ότι αφορά το μέτωπο των ερευνών, οι Αρχές δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, με τα μέλη της Πυροσβεστικής και δύτες να επιχειρούν και σήμερα.

Κύριο εμπόδιο των ερευνών οι τόνοι λάσπης που καθιστούν την ορατότητα στο βυθό της λίμνης μηδενική, ενώ η λάσπη φτάνει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη.

Πηγή: reporter.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ