Τραμπ: ''Η Apple να αναλάβει τις ευθύνες τις και να μας βοηθήσει ΤΩΡΑ''

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Ιανουαρίου 2020 | Κόσμος
«Βοηθάμε την Apple συνέχεια στο εμπόριο και σε πολλά άλλα προβλήματα και παρόλα αυτά αρνείται να ξεκλειδώσει τηλέφωνα που χρησιμοποιούν δολοφόνοι''.

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στηλίτευσε μέσω twitter το γεγονός ότι η κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων Apple Inc αρνείται να ξεκλειδώνει συσκευές που χρησιμοποιούν κακοποιοί μέσω Twitter.

Την ίδια ημέρα ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης, Ουίλιαμ Μπαρ, κατηγόρησε τη διοίκηση της Apple πως δεν βοήθησε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την επίθεση Σαουδάραβα ανθυποσμηναγού σε αεροναυτική βάση στη Φλόριντα.

«Βοηθάμε την Apple συνέχεια στο εμπόριο και σε πολλά άλλα προβλήματα και παρόλα αυτά αρνείται να ξεκλειδώσει τηλέφωνα που χρησιμοποιούν δολοφόνοι, λαθρέμποροι ναρκωτικών άλλα βίαια κακοποιά στοιχεία», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά.

Η εταιρεία «οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να βοηθήσει τη σπουδαία χώρα μας τώρα!», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος, πληκτρολογώντας τη λέξη «τώρα» με κεφαλαία για έμφαση, όπως συνηθίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ