Μπλούμπεργκ: Ξεκινά καμπάνια 100 εκατ. δολαρίων εναντίον του Τραμπ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 Νοεμβρίου 2019 | Κόσμος
Οι διαφημίσεις είναι έτοιμες να τρέξουν μέσα στην αρχική περίοδο του εκλογικού αγώνα, ανεξάρτητα από το αν ο Μπλούμπεργκ αποφασίσει να κατέβει για πρόεδρος


Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ΜΜΕ, ο οποίος εξακολουθεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, θα ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια 100 εκατομμυρίων δολαρίων, στοχεύοντας στον Ρεπουμπλικανικό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, όπως επιβεβαίωσε ένας σύμβουλος. 

Ο Μπλούμπεργκ δεν έχει πει αν θα κατέβει για πρόεδρος, αλλά έχει προκριθεί ως υποψήφιος για να εμφανιστεί στις πρωταρχικές ψηφοφορίες δύο πολιτειών.

Οι online διαφημίσεις που χρηματοδοτεί ο Μπλούμπεργκ, οι οποίες δεν έχουν ακόμη τρέξει αλλά έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την Παρασκευή, θα στοχεύσουν τέσσερις πολιτείες: Αριζόνα, Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια και Ουισκόνσιν. Οι διαφημίσεις είναι έτοιμες να τρέξουν μέσα στην αρχική περίοδο του εκλογικού αγώνα, ανεξάρτητα από το αν ο Μπλούμπεργκ αποφασίσει να κατέβει για πρόεδρος, επιβεβαίωσε ο σύμβουλος.

Οι εν λόγω τέσσερις πολιτείες θεωρούνται μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες. Ο Τραμπ κέρδισε και τις τέσσερις το 2016, αλλά οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι είναι ευάλωτος εκεί στις εκλογές του 2020, όταν θα παλεύει για επανεκλογή.

Ο Μπλούμπεργκ διοχέτευσε πολλά από τα εκατομμύριά του, στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, για να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Η φαρέτρα των Δημοκρατικών είναι υπερπλήρης για τις εκλογές και έτσι αν ο Μπλούμπεργκ αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα, τα προγνωστικά τον δίνουν στην πέμπτη θέση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ