Ρωσική αλυσίδα discount έρχεται στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01 Απριλίου 2019 | Φήμες & Ψίθυροι
Μεγάλος ρωσικός λιανεμπορικός όμιλος έχει έρθει σε συμφωνία με ομογενή επιχειρηματία για την επέκταση στην χώρα μας

Την είσοδο της στην ελληνική αγορά ετοιμάζει μεγάλος λιανεμπορικός όμιλος της Ρωσίας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη καταλήξει σε συνεργασία με ομογενή επιχειρηματία για την χώρα μας.  Πρόκειται για τον ρωσικό όμιλο Torgservis, που μέσω της θυγατρικής του, ΤS Markt, πριν από δυο περίπου μήνες απέκτησε παρουσία και στην Γερμανία όπου  θέλει στα επόμενα χρόνια να διαθέτει δίκτυο 100 καταστημάτων κυρίως στην ανατολική πλευρά της χώρας.

Στην Ελλάδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει το brand Mere, με το οποίο δραστηριοποιείται και στη Ρουμανία ενώ στη Ρωσία, ο όμιλος Torgservis «τρέχει» με επιτυχία 800 καταστήματα discount, υπό τα σήματα Svetofor και Mayak.

Σε επίπεδο τιμών, κινείται πολύ κάτω από τις Lidl και Aldi και προσφέρει μια γκάμα 1.500-2.000 κωδικών, σε καταστήματα που έχουν λογική hard discount όσον αφορά την παρουσίαση των προϊόντων καθώς και τη διαμόρφωση των καταστημάτων.

Πέρα από τις Γερμανία, Ρωσία και Ρουμανία, που αναφέρθηκαν, ο όμιλος Torgservis διαθέτει παρουσία και σε Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και Κίνα, ενώ σχεδιάζει να κάνει την είσοδό του και στην Πολωνία.

 

*Ίσως κάποια στιγμή να έρθει και στην χώρα μας...Φέτος, όμως, ήταν απλά το Πρωταπριλιάτικο ψέμα μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ