Πλαίσιο: Είσοδος στην αγορά των λευκών συσκευών για αγορές με δόσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
03 Απριλίου 2019 | Φήμες & Ψίθυροι
 Χρονιά ορόσημο για το Πλαίσιο θα είναι το 2019 καθώς όχι μόνο συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά αλλά και κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά λευκών συσκευών εμπλουτίζοντας σημαντικά την γκάμα των προϊόντων του.

 Χρονιά ορόσημο για το Πλαίσιο θα είναι το 2019 καθώς όχι μόνο συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά αλλά και κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά λευκών συσκευών εμπλουτίζοντας σημαντικά την γκάμα των προϊόντων του.

Σύμφωνα με όσα είναι ήδη γνωστά, στις λευκές συσκευές (κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία κλπ) μπαίνει δυναμικά η αλυσίδα Πλαίσιο μέσα στο 2019, εγκαινιάζοντας παράλληλα μία ακόμη καινοτομία: Τη δυνατότητα δόσεων χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς δηλαδή τον απευθείας δανεισμό από κάποια τράπεζα. Πρόκειται για μια τακτική που επικρατούσε παλιότερα στο εμπόριο και αντικαταστάθηκε με την χρήση πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων από τις τράπεζες. Ωστόσο, η οικονομική κρίση, έκανε πολλούς καταναλωτές να σκεφθούν σοβαά τη χρήση πιστωτικών καρτών, περιορίζοντας δραστικά τις αγορές τους. 

Με τη νέα αυτή κίνηση, το Πλαίσιο επιθυμεί να αξαναφέρει τους καταναλωτές στα καταστήματα που χωρίς την χρήση κάρτας ή τραπεζικής διαμεσολάβησης, θα αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν με δόσεις. 

Το πώς τα προϊόντα αυτά θα τοποθετηθούν μέσα στα καταστήματα Πλαίσιο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, όμως σίγουρα η νέα κατεύθυνση που ακολουθεί η εταιρεία με μεγαλύτερα καταστήματα όπως αυτό της Αγ. Παρασκευής και το πιο πρόσφατο των Χανίων σίγουρα συνδέεται και με την συγκεκριμένη επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ