Την αντίδραση της Λίντσεϊ Λόχαν προκάλεσε η πρόθεση επιχειρηματιών να ανοίξουν κλαμπ με το όνομά της στην Μύκονο.

Την αντίδραση της Λίντσεϊ Λόχαν προκάλεσε η πρόθεση επιχειρηματιών να ανοίξουν κλαμπ με το όνομά της στην Μύκονο. Αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να στραφεί προς το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για την νομική εκπροσώπησή της. 

Η ηθοποιός έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το nightclub της Αθήνας «LOHAN». 

Ο δικηγόρος και οι συνεργάτες του προσπαθούν, σε πρώτη φάση, να λύσουν το ζήτημα εξωδίκως. 

«Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της» τονίζει η σχετική ανακοίνωση. 

Στις 16 Οκτωβρίου του 2016, η ηθοποιός έφτασε στην Αθήνα για να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια του νέου κλαμπ «Lohan» στο Γκάζι.        

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Κούγια:

Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις  από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ