Κλείνει και η κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου  - Κεντρική Εικόνα

Κλείνει και η κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου

20 Φεβρουαρίου 2018 | Φήμες & Ψίθυροι
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Την Κυριακή (25/2) θα κυκλοφορήσει το τελευταίο της φύλλο η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου» του Βαγγέλη Μαρινάκη (Alter Ego). 
 

Την Κυριακή (25/2) θα κυκλοφορήσει το τελευταίο της φύλλο η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου» του Βαγγέλη Μαρινάκη (Alter Ego). 

Στις αρχές Ιανουαρίου (5/1) είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της καθημερινής «Ελευθερίας του Τύπου». Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους που είχαν απομείνει στην κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου» θα απορροφηθούν από το «Βήμα» και τα «Παραπολιτικά». 

Λίγο νωρίτερα συνεχίζονταν οι απολύσεις στην κυριακάτικη «Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβάνη. Αυτές ανακοινώθηκαν στη Νικόλ Λειβαδάρη που ήταν αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, την Αγγελική Σπανού πολιτική συντάκτρια της εφημερίδας, τη Χαρά Βλάχου που είχε την αρχισυνταξία της ύλης και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αφήσει τη θέση του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας και παρέμενε ως αρθρογράφος σε αυτήν μέχρι τώρα. Συνολικά στη «Νέα Σελίδα» το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει 20 απολύσεις, δηλαδή κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο του συνολικού αριθμού των εργαζομένων.

Πηγή: efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ