Το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο έχει 80 εστιατόρια, κήπο με πεταλούδες και πισίνα - Κεντρική Εικόνα

Το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο έχει 80 εστιατόρια, κήπο με πεταλούδες και πισίνα

24 Απριλίου 2017 | Φήμες & Ψίθυροι
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το Διεθνές Αεροδρόμιο "Changi" της Σιγκαπούρης, το οποίο λειτούργησε το 1981 αξιολογήθηκε από την Skytrax ως το καλύτερο στον κόσμο

Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο "Changi" της Σιγκαπούρης, το οποίο λειτούργησε το 1981 αξιολογήθηκε από την Skytrax ως το καλύτερο στον κόσμο. Πρόκειται για την 5η συνεχή χρονιά που "κερδίζει" την πρωτιά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αεροδρόμια ανά τον κόσμο. Η εταιρεία για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα έλαβε υπόψιν της, τη γνώμη 14 εκατομμυρίων επιβατών από 105 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 39 παραμέτρων αναφορικά με τις υπηρεσίες και την επίδοση του αεροδρομίου.

Εκτός από το γεγονός ότι το "Changi" είναι ένα άκρως λειτουργικό αεροδρόμιο, είναι και πολύ "ελκυστικό" αφού διαθέτει μεταξύ άλλων, εστιατόρια, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, θεματικά πάρκα και παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το Business Insider, το αεροδρόμιο έχει μεταξύ άλλων, 82 εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, 153 καταστήματα, μία αίθουσα παρακολούθησης ταινιών, μία πισίνα στον τελευταίο όροφο του οικοδομήματος αλλά και τζακούζι, έναν κήπο με εκατό διαφορετικά είδη κάκτων, μία 12μετρη τσουλήθρα, παιδικές χαρές και σπα.

Επίσης, το "Changi" έχει διακριθεί ως το δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο για δείπνο, το τέταρτο καλύτερο σε υπηρεσίες και shopping, ενώ από άποψη καθαριότητας βρίσκεται στην 6η θέση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπό κατασκευή "Jewel Changi" αεροδρόμιο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2019.

Αποτέλεσμα εικόνας για singapore changi international airport

 
Αποτέλεσμα εικόνας για singapore changi international airport

 

Αποτέλεσμα εικόνας για singapore changi international airport

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για singapore changi international airport

Nearly 30ft tall, the Social Tree at Singapore Changi Airport allows visitors to post their photos and videos
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ