Αυτές είναι οι 11 ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πλούσιοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
18 Οκτωβρίου 2017 | Φήμες & Ψίθυροι
Εάν θέλετε να έχετε επιτυχία στις επενδύσεις και στη διαχείριση χρημάτων θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες, οι οποίες υπόσχονται να σας παρέχουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να φτάσετε στο στόχο σας

Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

 

 

Εάν θέλετε να έχετε επιτυχία στις επενδύσεις και στη διαχείριση χρημάτων δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στις παρακάτω ιστοσελίδες, οι οποίες υπόσχονται να σας παρέχουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να φτάσετε στο στόχο σας.

 

1. The Motley Fool

 

Στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής επενδυτικής κοινότητας, στην οποία παρέχει πληροφορίες μέσω ποικίλων πόρων όπως η ιστοσελίδα, τα βιβλία, μια σχετική στήλη σε εφημερίδα, ένα ραδιοφωνικό σταθμό και ένα newsletter. Αυτός ο ιστότοπος έχει κάτι για κάθε τύπο επενδυτή, από βασικά μαθήματα για αρχάριους έως επενδυτικούς σχολιασμούς σε αμοιβαία κεφάλαια, τομείς μετοχών και αξία για τους πιο … «προχωρημένους». Προσφέρει δωρεάν παροχές, όπως είναι η υπηρεσία αποτίμησης χρημάτων αλλά και υπηρεσίες με αμοιβή, όπως η αποστολή newsletter, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε.

Αποτέλεσμα εικόνας για The Motley Fool

 

2. Finance at Khan Academy

 

Αυτός ο διαδραστικός ιστότοπος παρέχει σαφή και συνοπτικά βίντεο για κάθε οικονομικό θέμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε, συμπεριλαμβανομένων των 401 (k) s, των Roth IRAs, των παραδοσιακών IRAs, των σύνθετων τόκων, των μετοχών και των ομολόγων αλλά και συζήτηση γύρω από τα σημερινά οικονομικά θέματα. Είναι ιδανικός για τους οπτικούς μαθητές. Τα βίντεο είναι γενικά 10λεπτης διάρκειας το καθένα, γι 'αυτό και είναι μια καλή επιλογή για όσους δεν έχουν το χρόνο ή την υπομονή να διαβάσουν ένα ολόκληρο βιβλίο για το πώς να χειριστούν τα χρήματά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Finance at Khan Academy

 

3. Morningstar

 

Ξεκίνησε από την κατάταξη των αμοιβαίων κεφαλαίων και το κάνει πολύ καλά. Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να αναθεωρήσει το χαρτοφυλάκιο σας και να βρει γρήγορα χρήματα, παρέχει αξιόπιστες περιγραφές και σε βάθος ανάλυση των χρηματοδοτήσεων. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ειδήσεις, σεμινάρια και φόρουμ.

Σχετική εικόνα

 

4. I Will Teach You to Be Rich

 

Ο συγγραφέας του best-seller "I Will Teach You to Be Rich," Ramit Sethi δημιούργησε μία ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα για εκείνους που ψάχνουν τα μεγάλα κέρδη. Ο Sethi δίνει συμβουλές πέρα από τα συνηθισμένα οικονομικά ζητήματα. Για παράδειγμα σας καθοδηγεί να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας, να αποκτήσετε χρήματα ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Και όλα αυτά με εντελώς δωρεάν «εργαλεία», όπως είναι η πρόκληση «αποταμιεύστε 1.000 δολάρια μέσα σε μία εβδομάδα».

Αποτέλεσμα εικόνας για I Will Teach You to Be Rich

 

5. Rockstar Finance

 

Ο δημιουργός του Rockstar Finance, "J. Money", επιμελείται τα καλύτερα άρθρα από ένα εύρος bloggers και συγγραφέων προσωπικής χρηματοδότησης - τους "rockstars" - και στη συνέχεια τα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να είστε ενήμεροι και να λαμβάνετε τα νέα άρθρα καθημερινά. Ο J. Money έχει επίσης το δικό του προσωπικό blog, το Budgets Are Sexy, για ανθρώπους που τους αρέσει η προσέγγισή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Rockstar Finance

 

6. Credit.com

 

Το Credit.com σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό που σας δίνει πρόσβαση στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας, το οποίο έχει σημαντικές επιπτώσεις σε διάφορες σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια τακτική σύνθεση προϊόντων προσωπικής χρηματοδότησης, κλοπής ταυτότητας και διαχείρισης χρέους που σας ενημερώνουν για τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης των χρημάτων σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Credit.com

 

7. Kiplinger

 

Η ψηφιακή συνιστώσα του περιοδικού "Kiplinger's" διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη συνταξιοδότηση έως την ακίνητη περιουσία, και θα σας κρατήσει στην κορυφή των τελευταίων επενδυτικών εξελίξεων. Εάν αγωνίζεστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι ενώ διαβάζετε περισσότερα άρθρα σχετικά με τα χρήματα, ο Kiplinger χρησιμοποιεί slideshows και κουίζ για να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kiplinger

 

8. Investopedia

 

Το Investopedia έχει τα πάντα. Συμβουλές προσωπικής χρηματοδότησης, ατελείωτα μαθήματα, προσομοιωτή αποθέματος και, φυσικά, ένα εκτενές οικονομικό λεξικό. Αν είστε αρχάριος επενδυτής που θέλει να ξεκινήσει να συσσωρεύει πλούτο, ελέγξτε τον οδηγό εκπαίδευσης, που χωρίζεται σε 8 μέρη. Αρχίζει με το βασικό ερώτημα "Τι είναι η επένδυση;" και στη συνέχεια δουλεύει συνδυαστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Investopedia

 

9. Wise Bread

 

Το Wise Bread παρέχει σύντομα άρθρα σχετικά με την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων σας, από τα ψώνια έως την εξόφληση του χρέους σας ώστε να έχετε αποτελεσματική εξοικονόμηση. Το Wise Bread προσφέρει επίσης μια καθημερινή λίστα με τις καλύτερες λιανικές προσφορές και έναν εκτεταμένο οδηγό πιστωτικών καρτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Wise Bread

 

10. BlackRock Blog

 

Η BlackRock είναι διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων και το Blog BlackRock καλύπτει διάφορα θέματα υπό την επενδυτική ομπρέλα. Οι θέσεις της είναι γραμμένες από CFAs και άλλους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα, ώστε να λαμβάνετε συμβουλές ειδικών δωρεάν. Αυτό το blog είναι ιδανικό για πιο εξελιγμένους επενδυτές που θέλουν να εμβαθύνουν στη συζήτησή τους για στρατηγικές και προϊόντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για BlackRock Blog

 

11. NerdWallet

 

Το NerdWallet έχει να κάνει με τη σύγκριση. Μπορείτε να συγκρίνετε τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, τις υποθήκες, τους λογαριασμούς επενδύσεων και τις τράπεζες, προκειμένου να βρείτε τον καλύτερο τρόπο αποταμίευσης και διαχείρισης των χρημάτων σας. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια δωρεάν λειτουργία "Ask an Advisor", όπου οι αναγνώστες καλούνται να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους για απαντήσεις από οικονομικούς συμβούλους των ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για NerdWallet

Πηγή: www.independent.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ