Όπρα Γουίνφρεϊ: Τι συμβούλευσε τον Χάρι και την Μέγκαν για το Megxit

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Ιανουαρίου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το "Megxit"  φέρεται να παρείχε στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουϊνφρεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού site.

Σύμφωνα με το Page Six, η «βασίλισσα» της αμερικανικής TV, που παρευρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού και είναι στενή φίλη με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, συζήτησε με το ζευγάρι τη «διακήρυξη ανεξαρτησίας τους» και τους ενθάρρυνε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ζήσουν στη Βόρεια Αμερική, «χτίζοντας» το δικό τους ισχυρό brand.

«Η Όπρα ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε στον Χάρι και την Μέγκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν και να χαράξουν τη δική τους πορεία, να χτίσουν το δικό τους brand. Τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότ κάτι τέτοιο ήταν εφικτό», αναφέρει μια πηγή του Page Six. Εκπρόσωπος της Όπρα ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο Χάρι συνεργάστηκε πρόσφατα με την Όπρα για μία σειρά ψυχικής υγείας, η οποία πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2020 από το Apple TV+.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ