Το δείπνο της Αγγελοπούλου σε Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα και Κεραμέως

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23 Ιανουαρίου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Η επικεφαλής της Επιτροπής για τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 παρέθεσε δείπνο στο σπίτι της, στο οποίο παρακάθισαν συνολικά 22 άτομα.

Δύο υπουργοί, ένας υφυπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός και σημαίνοντα στελέχη της τραπεζικής αγοράς βρέθηκαν προ ημερών καλεσμένοι στην πολυτελή οικία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου στη Φιλοθέη, όπου κατά τη διάρκεια δείπνου συζήτησαν για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι επικείμενες εορταστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων στο δείπνο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, Γεώργιος Χατζηνικολάου.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σχεδίαση δράσεων τις οποίες θα πρέπει να προτείνει η Επιτροπή προς τους κατάλληλους φορείς ώστε να υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως έχει τονίσει άλλωστε η κ. Αγγελοπούλου, «στην πράξη θα σχεδιάσουμε δράσεις, οι οποίες θα επιδιώξουμε να υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικές ενώσεις, ξένα και ελληνικά ακαδημαϊκά Ιδρύματα, περιφερειακά μουσεία και ομογενειακές κοινότητες».

Πηγή: pronews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ