Προσφορές και στο…Μόντε Κάρλο λόγω κορονοϊού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20 Μαΐου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε δραματικά τον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει ο διάσημος ξενοδοχειακός όμιλος Monte-Carlo Société des Bains de Mer, που ξεκίνησε τις…προσφορές προκειμένου να προσελκύσει πελατεία.

Ο θρυλικός ξενοδοχειακός όμιλος Monte-Carlo Société des Bains de Mer, στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Μονακό, μπορεί να φιλοξενούσε ως τώρα γαλαζοαίματους και κροίσους και να αποτελούσε όνειρο απατηλό για τον μέσο ταξιδιώτη, όμως πλέον, άλλαξε τακτική εξαιτίας του κορονοϊού και πλέον έχει ριχτεί στην μάχη των προσφορών, προσπαθώντας να δελεάσει τους τουρίστες.

Στην καρδιά της λαμπερής Ριβιέρας, το θρυλικό ξενοδοχείο Hôtel de Paris Monte-Carlo,το κομψό Hôtel Hermitage Monte-Carlo, το μοντέρνο Monte-Carlo Bay Hotel & Resort ή το κοσμικό Monte-Carlo Beach, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν διαμονή 5 αστέρων σε προσιτές τιμές και μάλιστα με έκπτωση 15% που περιλαμβάνει και πρωϊνό!

Αλλά το καλύτερο, σας το φυλάξαμε για το τέλος! Χωρίς καμία προκαταβολή και με δυνατότητα ακύρωσης ακόμη και 3 ημέρες πριν την άφιξη χωρίς χρέωση, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Monte-Carlo Société des Bains de Mer, υπόσχονται διακοπές αξεπέραστης πολυτέλειας σε εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που τηρούν αυστηρά όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Σπεύσατε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ