Πολάκης-Κουρτάκης: Τι έγινε στην πτήση για Χανιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
18 Φεβρουαρίου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.

 

Φραστική επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη δέχτηκε ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Χανιά-Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, «είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδευω με την πολιτική ντροπή της Κρητης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα οτι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, επρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χυδαιολογεί και να λέει τη μία ασυναρτησία πίσω από την άλλη -συμπεριφορά που συνδέεται με «την προσπάθεια του, θυματοποίησης του εαυτού του. Θέλει να περάσει το μήνυμα οτι τον κυνηγούν τα "συμφέροντα", παραβλέποντας οτι ο μόνος που τον κυνηγά είναι ο νόμος».

Ο κ. Κουρτάκης ανέφερε επίσης: «Με τη μυρωδιά της τσικουδιάς να εχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος), συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ