Μπουτάρης σε Ζέρβα: ''Συγγνώμη που σε είχα αποκαλέσει μα....κα''

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29 Ιουλίου 2020 | Φήμες & Ψίθυροι
Συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη βίλα.

Συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη βίλα, έδρα πλέον της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος χαιρέτησε τον κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει μαλ...σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Ζέρβας του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια. «Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με το thestival.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη του Μαΐου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «ανέπνευσα, παρότι που με τρώει λίγο λίγο. Αυτός ο μαλ... ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ