Η Eurobank "Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα στην Ελλάδα"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
14 Οκτωβρίου 2020 | Τράπεζες
Το βραβείο απέσπασε η Eurobank από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Το βραβείο της "Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα" (Best Consumer Digital Bank in Greece) για το 2020 απέσπασε η Eurobank από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Είναι η τρίτη (3η) χρονιά που η Eurobank κατακτά την κορυφαία αυτή διάκριση στον τομέα της ψηφιακής τραπεζικής από το Global Finance, γεγονός που αποδεικνύει τη συνέπειά της στην παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η επιτυχημένη στρατηγική στην προσέλκυση πελατών μέσω ψηφιακών εφαρμογών, η ανάπτυξη του πελατολογίου που κάνει χρήση των ηλεκτρονικών/εναλλακτικών δικτύων (ψηφιακό πελατολόγιο), ο επιτυχημένος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των ψηφιακών εφαρμογών, το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών είναι ορισμένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών και την απονομή της διάκρισης της "Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα" για το 2020.

Το σύνολο των βραβεύσεων αναδεικνύει την προτεραιότητα που αποδίδει η Eurobank στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τις ψηφιακές της εφαρμογές, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της και να βελτιώσει τη συνολική τους εμπειρία στη συνεργασία τους με την Τράπεζα σε ένα απολύτως ασφαλές συναλλακτικό περιβάλλον. Κάθε χρόνο το περιοδικό Global Finance επιλέγει τα καλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως και οι διακρίσεις συνιστούν αξιόπιστο δείκτη αναγνώρισης των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ