Συμφωνία Fossil - Google για τεχνολογία smartwatch

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Ιανουαρίου 2019 | Τεχνολογία
Ο όμιλος Fossil Group ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για να πουλήσει στην Google κάποια μυστική τεχνολογία smartwatch έναντι του χρηματικού ποσού των 40 εκατ. δολαρίων.   

Ο όμιλος Fossil Group ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για να πουλήσει στην Google κάποια μυστική τεχνολογία smartwatch έναντι του χρηματικού ποσού των 40 εκατ. δολαρίων.

Η συμφωνία θα οδηγήσει στην έναρξη μιας “νέας καινοτομίας σε ένα προϊόν που δεν έχει φτάσει ακόμα στην αγορά”, σύμφωνα με τον Greg McKelvey, τον EVP και το επικεφαλή στρατηγικής της Fossil Group. Η μυστηριώδης τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από την Fossil πάνω σε αυτό που απέκτησε η εταιρεία όταν αγόρασε την Misfit το 2015 για περίπου 260 εκατ. δολάρια.

Ο κ. Stacey Burr, αντιπρόεδρος του τμήματος διαχείρισης προϊόντων Wear OS της Google, δήλωσε: “Είδαμε κάποια τεχνολογία που αναπτύσσεται και πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη έκταση εάν η Google είχε την τεχνολογία αυτή και δεν ήταν μόνο σε θέση να συνεχίσει να χρησιμοποιεί μόνο η Fossil αλλά να το φέρουν και σε άλλους συνεργάτες στο οικοσύστημα. Πρόκειται για την προσφορά μεγάλων χαρακτηριστικών στους περισσότερους καταναλωτές εν κινήσει”.

Ο McKelvey συνέχισε να αποκαλύπτει ότι “ο Όμιλος Fossil θα φέρει το προϊόν στην αγορά, σε ολόκληρο το εύρος των εμπορικών μας σημάτων με την πάροδο του χρόνου και στη συνέχεια με την πραγματική μόδα που επιβάλλει η Google, η τεχνολογία θα επεκταθεί σε ολόκληρο τον κλάδο με την πάροδο του χρόνου”.

Πηγή: techingreek.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ