ΣΕΚΕΕ: Παρούσα η Ελλάδα στο MWC2017

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
03 Φεβρουαρίου 2017 | Τεχνολογία
Εθνικό περίπτερο και αποστολή για 5η συνεχόμενη χρονιά, στη διοργάνωση της Βαρκελώνης.

Εθνικό περίπτερο και αποστολή για 5η συνεχόμενη χρονιά, στη διοργάνωση της Βαρκελώνης.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Μobile World Congress 2017, στη Βαρκελώνη μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά με εθνικό περίπτερο και αποστολή που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας. Η αποστολή στο MWC έχει την υποστήριξη της ελληνικής Πολιτείας και  τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
 
Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα έχει μαζί της, όπως και στις προηγούμενες συμμετοχές, το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Kύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών.
 
Πέρυσι, στις διάφορες εκδηλώσεις του συνεδρίου και έκθεσης, συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σημαντικός αριθμός από υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων από 204 χώρες, που εξέθεσαν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε 2.200 περίπτερα που καταλάμβαναν συνολικά 100.000 τ.μ. ωφέλιμου χώρου. Το συνέδριο και η έκθεση έτυχαν εντονότατης κάλυψης από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέστειλαν περισσότερους από 3.900 δημοσιογράφους των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, των εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και του ειδικού τύπου.
 
Η επίσημη παρουσίαση της Ελληνικής Αποστολής και του Εθνικού Περιπτέρου στο Mobile World Congress 2017 θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:30 στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ