Νέα modules για την εφαρμογή παραγγελιοληψίας ΣερβιΤΩΡΑ στην HORECA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
30 Ιανουαρίου 2019 | Τεχνολογία
Η cloud εφαρμογή εστίασης του Business Cloud, συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην έκθεση HORECA.   

Η cloud εφαρμογή εστίασης του Business Cloud, συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην έκθεση HORECA.

Η ΣερβιΤΩΡΑ το καινοτόμο υβριδικό cloud σύστημα παραγγελιοληψίας που λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, παρουσιάζει νέες επεκτάσεις (modules) που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης HORECA 2019.

Ο πυρήνας της εφαρμογής ΣερβιΤΩΡΑ οργανώνει πλήρως την παραγγελιοληψία μίας επιχείρησης σε επίπεδα dine-in, take-away & delivery. Σε συνέχεια των επεκτάσεων Online Ordering, Mobile App και Tap 2 Order, θα παρουσιαστούν και δύο νέες εφαρμογές.

Το Self-Service POS module της ΣερβιΤΩΡΑ, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μιας επιχείρησης εστίασης να βάζουν την παραγγελία τους μέσω μίας μεγάλης οθόνης αφής. Ο πελάτης παίρνει άμεσα το αντίγραφο της παραγγελίας, ενώ παράλληλα ενημερώνεται η κουζίνα για την προετοιμασία της. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες βάζουν γρήγορα και ευχάριστα την παραγγελία τους χωρίς να απασχολούν προσωπικό.

Το δεύτερο module είναι ένα Table Booking System στο οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να οργανώνουν και να διαχειρίζονται αποδοτικά τα τραπέζια και το πελατολόγιό τους. Στατιστικά, ιστορικό, ενημερώσεις και προεκτάσεις CRM είναι μερικές από τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής.

Η εταιρεία προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες της εστίασης που ενδιαφέρονται να ωθήσουν την αποδοτικότητα και την ταχύτητα της επιχείρησής τους, στο περίπτερό της στο Hall 2 / Α34 για επίδειξη των εφαρμογών και παραλαβή δωρεάν λογαριασμού για άμεση χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 215 215 4425, ενώ παρέχονται και προσκλήσεις για την έκθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ