Η Communication EFFECT δημιούργησε την καμπάνια αυτή, με αφορμή την 4η Βιομηχανική επανάσταση. 

Tι κοινό μπορεί να έχουν ένας ιερωμένος, μία χορεύτρια, ένας χειρουργός, και ένα στέλεχος marketing και επικοινωνίας;

Είναι από αυτούς που θα επηρεάσει λιγότερο η Τεχνητή Νοημοσύνη! Η Communication EFFECT δημιούργησε την καμπάνια αυτή, με αφορμή την 4η Βιομηχανική επανάσταση. Μελέτες φημισμένων πανεπιστημίων αποδεικνύουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και καλύπτουν ανάγκες που δεν μπορούν να  αντικατασταθούν από αλγόριθμους και ρομπότ.

Tα στελέχη της επικοινωνίας και του marketing δεν έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από την  ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως συμβαίνει με άλλες κατηγορίες επαγγελματιών. Από τη φύση της δουλειάς τους αναλαμβάνουν αποστολές που πρέπει να διαχειριστούν με το “σταθερό χέρι” του χειρουργού, τη δημιουργική σκέψη μιας fashion designer, τις περίτεχνες κινήσεις ενός χορευτή, την ενσυναίσθηση ενός ιερωμένου. Η αντιμετώπιση μιας κρίσης ή η θωράκιση του brand απέναντι στους disruptors απαιτούν ικανότητες και ανθρώπινα στοιχεία που δεν μπορούν να τα δείξουν οι μηχανές.

Τα στελέχη της επικοινωνίας που ενημερώνονται συνεχώς είναι γεννημένοι νικητές. Η ευελιξία, η δημιουργικότητα, η συνεχής επιμόρφωση, η καλλιέργεια του ταλέντου, η αδιάλειπτη παρακολούθηση των κοινωνικών ρευμάτων θα είναι πάντα τα μεγάλα τους ατού!

Η καμπάνια επικοινωνήθηκε μέσα από τα social media της εταιρίας, με  ένα πολύ δημιουργικό kit που στάλθηκε σε συνεργάτες και πελάτες αλλά και με ένα ιδιαίτερο video με ειδική προώθηση στο youtube.

Το video της καμπάνιας μπορείτε να το δείτε εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ