Η εταιρεία πληροφορικής, ολοκλήρωσης συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού UBITECH (www.ubitech.eu) ήταν χορηγός στο τριήμερο συνέδριο τεχνολογιών DockerCon 2019 (www.docker.com/dockercon/), που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο από τις 29 Απρίλιου έως και τις 2 Μαΐου 2019.

Η εταιρεία πληροφορικής, ολοκλήρωσης συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού UBITECH (www.ubitech.eu) ήταν χορηγός στο τριήμερο συνέδριο τεχνολογιών DockerCon 2019 (www.docker.com/dockercon/), που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο από τις 29 Απρίλιου έως και τις 2 Μαΐου 2019.

Η UBITECH, ως Επίσημος Χορηγός του DockerCon 2019, παρουσίασε στους 5000 και πλέον επισκέπτες, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Ecosystem Expo του συνεδρίου, την Πλατφόρμα Σύνθεσης Κατανεμημένων Εφαρμογών και Ενορχήστρωσης Υπηρεσιών Νέφους MAESTRO.  

H πλατφόρμα MAESTRO (themaestro.net) αποτελεί ένα προηγμένο περιβάλλον ανάπτυξης, ενορχήστρωσης και αυτοματοποίησης κατανεμημένων εφαρμογών και υποδομών νέφους, που δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία σε προγραμματιστές και μηχανικούς λογισμικού να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν, σε πραγματικό χρόνο, dockerized εγγενείς εφαρμογές νέφους τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές υποδομές νέφους. 

Η πλατφόρμα MAESTRO επιτρέπει τη δημιουργία εύκολων-στη-διαχείριση (easy-to-manage) και εύκολων-στην-κλιμάκωση (easy-to-scale) ροών εργασίας με dockerized εγγενείς εφαρμογές νέφους, καθώς και την αυτοματοποιημένη και κλιμακούμενη τοποθέτησή τους στις διαθέσιμες υποδομές νέφους, ενώ ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες για την υποστήριξη της εκτεταμένης παρακολούθησής τους, της επιβολής πολιτικών ασφάλειας, της διαχείρισης ελαστικότητάς τους και της ανάλυσης επιχειρησιακών δεδομένων από την εκτέλεσή τους. 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της πλατφόρμας MAESTRO πραγματοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Ορίζοντας 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρηματοδότηση δραστηριοτήτων έρευνας και καινοτομίας, ενώ έχει υποστηρίξει επιτυχώς τις δράσεις και τις πιλοτικές εφαρμογές έργων μεγάλης κλίμακας συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 21 εκ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ