Η εφαρμογή της WITSIDE για τα εκλογικά αποτελέσματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Μαΐου 2019 | Τεχνολογία
Η WITSIDE πάντα στην καρδιά των εξελίξεων πρωτοπορεί και συμμετέχει ενεργά στην απεικόνιση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των Εκλογών Μάϊου 2019.

Η WITSIDE πάντα στην καρδιά των εξελίξεων πρωτοπορεί και συμμετέχει ενεργά στην απεικόνιση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των Εκλογών Μάϊου 2019.

Με την πλατφόρμα QlikSense, δημιούργησε την εφαρμογή eleQtions 2019 με την οποία σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των αποτελεσμάτων για όλες τις περιφέρειες και δήμους της χώρας.

Με την εφαρμογή eleQtions 2019 μπορείτε να διαχειριστείτε, και να αναζητήσετε γρήγορα και εύκολα τα εκλογικά αποτελέσματα. Το Star Channel Κεντρικής Ελλάδος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή eleQtions 2019 για να μεταδώσει ζωντανά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή eleQtions 2019 εδώ

Η πρόσβαση στην εφαρμογή eleQtions 2019 έχουν όλες οι συσκευές. Η ενημέρωση των δεδομένων θα παρέχεται από την Singular Logic.

Η WITSIDE είναι μία εταιρεία Augmented Analytics. Εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Qlik και της Alteryx. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πάνω από 350 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.witside.com 

Η Qlik βοηθά επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να κινούνται ταχύτερα, να εργάζονται πιο έξυπνα και να ανοίγουν νέους δρόμους με μια end-to-end λύση που δίνει αξία στα δεδομένα τους. Η πλατφόρμα Qlik είναι η μόνη στην αγορά που επιτρέπει σε όλους - με οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων - να κάνουν πραγματικές ανακαλύψεις που οδηγούν σε στρατηγικής σημασίας insights.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ