«Έξυπνα» επαγγελματικά ψυγεία από την WIND

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
22 Ιουλίου 2014 | Τεχνολογία
Νέα υπηρεσία Freeze Alert.

Η WIND σχεδίασε και ανέπτυξε την υπηρεσία freeze alert, χάρη στην οποία ένα απλό επαγγελματικό ψυγείο μπορεί να γίνει «έξυπνο».

Μια μικρή συσκευή τοποθετείται εύκολα μέσα σε κάθε ψυγείο ώστε όταν η θερμοκρασία ξεφύγει από την επιθυμητή ρύθμιση να στείλει SMS ή e-mail ειδοποίησης στον επαγγελματία. Αντίστοιχα, ειδοποιεί άμεσα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 

Στόχος της WIND είναι να δώσει σε όλα τα καταστήματα – επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια κτλ. την ευκαιρία να μετατρέψουν τα ψυγεία τους σε έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μαζί τους, αποφεύγοντας το άγχος του συνεχούς ελέγχου της θερμοκρασίας κατά την θερινή περίοδο.

Το WIND freeze alert είναι ιδανικό για όλους τους τύπους ψυγείων, λειτουργεί όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με internet. Προσφέρει αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης, καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Πέρα από την αποστολή SMS και e-mail, η υπηρεσία freeze alert στέλνει ηχητική ειδοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή ενώ ενεργοποιεί και ηχητική ειδοποίηση μέσω εγκατεστημένης σειρήνας  αν η πόρτα του ψυγείου παραμείνει ανοικτή παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ