Ο Δήμος Τρικκαίων, προαναγγέλλοντας και προετοιμάζοντας την έναρξη λειτουργίας του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB, διοργανώνει στις 18 Απριλίου διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Ο Δήμος Τρικκαίων, προαναγγέλλοντας και προετοιμάζοντας την έναρξη λειτουργίας του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB, διοργανώνει στις 18 Απριλίου διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, με την ονομασία «Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business».

Στόχος είναι η ανεύρεση των καλύτερων νέων ιδεών και λύσεων στις κατηγορίες:Smart Cities, Internet of Things και Smart Agriculture και η ανάδειξη τριών νικητών, ενός σε κάθε κατηγορία.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον κόμβο GiSeMi HUB και τη Vodafone. O Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., με τον κόμβο GiSeMi HUB που πρόσφατα ίδρυσαν, διοργανώνουν για πρώτη φορά έναν τέτοιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την ενεργή υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ