Το 58 session είναι η μεθοδολογία επίλυσης business προβλημάτων, που λανσάρει η REBORRN, και που μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες απαντά σε προκλήσεις που συνήθως χρειάζονται εβδομάδες ή και μήνες για να επιλυθούν.

Το 58 session είναι η μεθοδολογία επίλυσης business προβλημάτων, που λανσάρει η REBORRN, και που μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες απαντά σε προκλήσεις που συνήθως χρειάζονται εβδομάδες ή και μήνες για να επιλυθούν.

Οι ιδρυτές της εταιρείας, δηλώνουν ότι χωρίς να έχουν ανακαλύψει τον τροχό και βάζοντας μια σειρά από αυστηρούς κανόνες στη διαδικασία επίλυσης θεμάτων, παρακάμπτουν τη γραφειοκρατία των μεγάλων οργανισμών καθώς και τις πολυεπίπεδες δομές διοίκησης που απαιτούνται για τις εγκρίσεις.

Το 58 Session δανειζόμενο στοιχεία από τα Agile Frameworks και το Design Thinking Process, συνιστά όχι ένα workshop αλλά ένα session έντονα παραγωγικής δουλειάς που σε sprints των 60 και 90 λεπτών, ταλαντούχες ομάδες ειδικών σε συνεργασία με τις ίδιες τις εταιρείες καλούνται να διεκπεραιώσουν δυσανάλογα μεγάλους όγκους δουλειάς απαντώντας σε προκλήσεις που συνήθως χρειάζονται πολλαπλάσιο χρόνο αλλά και χρήμα για να λυθούν.

Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει περισσότερα από 10 sessions το τελευταίο 6μηνο σε Ελλάδα και Αγγλία συνεργαζόμενη με εταιρείες στους τομείς των Healthcare Services, Professional Services, του Security και Consumer products. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται εταιρείες όπως η G4S Southeastern Europe, η L’Oreal Paris, και η Queensquare Private Medical Healthcare.

Ο Γιώργος Βαρέλογλου, Managing Partner, δήλωσε:

Με την είσοδό μας στον χώρο του Consulting, έχουμε στόχο να κάνουμε challenge το παραδοσιακό μοντέλο συμβουλευτικής, που ελάχιστα έχει αλλάξει τις τελευταίες δεκαετίες. Το 58 Session είναι άλλο ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα, σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για ένα τρόπο δουλειάς που φαίνεται ότι φέρνει αποτελέσματα, και μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνουμε την μεθοδολογία open source, μοιραζόμενοι με όσους ενδιαφέρονται όλη τη μεθοδολογία, case studies, και templates με σκοπό να μπορεί να το εφαρμόσουν εταιρίες αυτόνομα χωρίς τη βοήθειά μας.”

Λίγα λόγια για την REBORRN

Η REBORRN ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του Consulting στα μέσα του 2018 με γραφεία στο Λονδίνο και την Αθήνα. Πρόκειται για ένα νέο -υβριδικό- μοντέλο consultancy, στελεχωμένο από Consultants & Makers με βασικό στόχο να επιφέρει αλλαγές στο παραδοσιακό μοντέλο Consulting, που ελάχιστα έχει αλλάξει τα τελευταία 50 χρόνια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες Digital Transformation, Advanced Analytics, Service/Product Design και People Operations. 

Σκοπός της REBORRN είναι να βοηθήσει εταιρείες με όραμα να μεταμορφώσουν το business τους στο Digital Economy μέσα από υπηρεσίες Business και Product Consulting.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ