Το 11ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 19 - 21 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ΣΦΗΜΜΥ 11 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 19 με 21 Απριλίου. 

Το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Τρεις μέρες γεμάτες με ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών, διαδραστικά workshop και παρουσιάσεις φοιτητών. 

Το Συνέδριο έχει στόχο την ενημέρωση φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Στην η 11η διοργάνωση του μεγαλύτερου φοιτητικού συνεδρίου στην Ελλάδα θα δώσουν το παρόν διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως ο κ. Μιχάλης Μπλέτσας από το MIT, ο κ. Κωνσταντίνος Λάσκαρης από την Tesla Motors και η κ. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου από το CERN θα δώσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω στον κλάδο. Άλλοι keynote speakers που θα πλαισιώσουν τη φετινή διοργάνωση είναι ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης, ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Δρ. Ιωάννης Κρικίδης, οκ. Αστέριος Ζαφειράκης και ο κ. Αθανάσιος Λιούμπας.

Την δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα λάβει χώρα ο τελικός του Presfhmmy, ένα διήμερο hackathon που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες που διακρίθηκαν θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας μεγάλα δώρα.

Τέλος, στο πλαίσιο του Career goes ΣΦΗΜΜΥ θα ενημερωθούν για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους σε εταιρείες.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν και γίνεται μέσω του site μας www.sfhmmy.gr όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Πηγή: techgear.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ