Την SIA επιλέγει η Landesbank Berlin για το νέο σύστημα διαχείρισης καρτών πληρωμών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Ιουνίου 2020 | Τεχνολογία
Η τεχνολογική υποδομή της SIA επεξεργάζεται περισσότερες από 2.8εκ. κάρτες που έχουν εκδοθεί από την LLB σε συνεργασία με μεγάλους διεθνείς εμπορικούς φορείς 

Η τράπεζα Landesbank Berlin, ο μεγαλύτερος εκδότης πιστωτικών καρτών κοινού εμπορικού σήματος στη Γερμανία, επέλεξε τη SIA, την Ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, ηγέτιδα στους τομείς των ηλεκτρονικών πληρωμών και υποδομών, για την πραγματοποίηση ενός νέου συστήματος διαχείρισης καρτών πληρωμών κοινού εμπορικού σήματος με κορυφαίους φορείς στη Γερμανία, όπως η ΑDAC, η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου.

Με αυτή τη συμφωνία, η επεξεργασία πάνω από 2.8 εκατομμυρίων καρτών που έχουν εκδοθεί από την Landesbank Berlin γίνεται μέσω της τεχνολογικής πλατφόρμας της SIA, η οποία επίσης περιλαμβάνει προηγμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση και αποτροπή απάτης, και τη διαχείριση οικονομικών διαφορών και αντιστροφής χρεώσεων.

Η Landesbank Berlin μπορεί επίσης να κάνει χρήση επιπλέον εφαρμογών που έχουν καταστεί διαθέσιμες από τη SIA, όπως η ψηφιακή διαφύλαξη εγγράφων πελατών και λύσεις Business Intelligence & Datawarehouse οι οποίες, μέσω προληπτικής ανάλυσης δεδομένων και πληροφοριών, υποστηρίζουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

«Σε συνεργασία με τη SIA προσφέρουμε στους πελάτες πιστωτικών καρτών καινοτόμες λύσεις πληρωμών στα μηχανήματα POS και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αναμένουμε επίσης από την αλλαγή να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε συνεργασία με φορείς και να επωφεληθούμε από τα μειωμένα κόστη» σχολίασε ο Johannes Drews, Managing Director της Landesbank Berlin AG.

«Αυτή η πρωτοβουλία μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους γιατί η Landesbank Berlin επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη ψηφιακή μας πλατφόρμα για να προσφέρει στους πελάτες των συνεργατών της μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν από πληρωμές μέχρι ασφάλιση. Αυτό επιβεβαιώνει το ρόλο της SIA ως τεχνολογικού φορέα αναφοράς και στη Γερμανία χάρις την εδραιωμένη εμπειρία της στη διαχείριση περίπλοκων έργων και της υπεροχής της στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών πληρωμών» δήλωσε η Cristina Astore, Northwest Europe and DACH Region Sales Director της SIA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ