Τα Huawei InFocus Awards είναι γεγονός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12 Σεπτεμβρίου 2019 | Τεχνολογία
Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από smartphone βραβεύτηκαν από παγκοσμίου φήμης φωτογράφους στα Huawei InFocus Awards. 

Τα Huawei InFocus Awards έφθασαν στο τέλος τους με τις καλύτερες φωτογραφίες και video σε έξι κατηγορίες να έχουν ήδη επιλεχθεί. Οι συνολικά 123.478 συμμετοχές, από τις οποίες οι 3.886 ήταν από την Ελλάδα, εξετάστηκαν αυστηρά σε τρεις γύρους. Ένας καλλιτέχνης από την Τσεχία εντυπωσίασε τους κριτές με το έργο του που έχει τίτλο " Den kdy se mi narodila dcera " (Η ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου). Το έργο του από την κατηγορία  “Storyboard” κέρδισε το μεγάλο βραβείο το οποίο περιλαμβάνει 10.000 ευρώ, ένα Huawei Matebook 13, ένα Watch GT και ένα κουπόνι των $250 για το Trip Advisor.

Για να υποστηρίξει τους λάτρεις φωτογραφίας και της λήψης video από smartphone, η Huawei ανακοίνωσε τα Huawei InFocus Awards 2019, αφιερωμένα σε όλους τους χρήστες smartphone της Huawei. Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από 6 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων 5 σχετικών με τη φωτογραφία: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard και μία κατηγορία αφιερωμένη στο video: Life Now.

Η Huawei έλαβε πάνω από 123.000 συμμετοχές στον διαγωνισμό. Πέρα από όσους έλαβαν μέρος σε αυτόν,  υπήρχαν και χρήστες του Διαδικτύου που ψήφισαν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και video 718.068 φορές.

"Τα Huawei InFocus Awards αποδεικνύουν ότι οι φωτογραφίες από smartphone μπορούν να είναι ισάξιες με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και ότι αξίζουν μια θέση σε γκαλερί τέχνης. Υπήρξαν πολλές σπουδαίες συμμετοχές και η επιλογή των καλύτερων από αυτές ήταν πολύ δύσκολη για τους κριτές. Πραγματικά, απολαμβάνω τα συναισθήματα πίσω από τη φωτογραφία που κέρδισε Το Μεγάλο Βραβείο. Ο τοκετός είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μας και ο πίνακας δείχνει το ταξίδι μέσα στο νοσοκομείο. (YANMIN WANG – Πρόεδρος του Huawei Consumer Business Group Huawei σε CEE & Nordic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ