Συνεργασία της Nanobionic με την GOD/Hill+ Knowlton Strategies

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
02 Δεκεμβρίου 2019 | Τεχνολογία
Συνεργασία της Nanobionic, πρώτη ελληνική εταιρία στη δεκάδα καινοτομίας iTech II της NASA, με την GOD/Hill+ Knowlton Strategies.


Στην συνεργασία με την GOD/Hill+ Knowlton Strategies προχωρά η Nanobionic για υπηρεσίες Storytelling & Media Relations με επίκεντρο την ανάδειξή της ως πρώτη ελληνική εταιρία που κατάφερε να συμπεριληφθεί στην τελική 10άδα του κορυφαίου
διαγωνισμού καινοτομίας iTech II της NASA.

Η Ελένη Κωνσταντινίδη CEO και Partner της Hill + Knowlton Strategies δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια αναλάβαμε να επικοινωνήσουμε την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Nanobionic. Αυτή η συνεργασία αποδεικνύει περίτρανα ότι το μέλλον ανήκει στις Future Ready ελληνικές επιχειρήσεις που τολμούν! Εμείς ως συνεργάτες θα είμαστε δίπλα τους για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά κάθε success story μέχρι την κατάκτηση του διαστήματος».

Ο κ. Ερμής Ψιψίκας, Co-Founder & Chief Brand Officer της Nanobionic ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μία καλή ιδέα μπορεί να σε πάει στα αστέρια. Εμείς το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τη GOD/Hill+Knowlton Strategies, που μας βοήθησε με Purpose Driven Storytelling να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ