Συνεργασία διανομής της Itway Hellas με την CyberArk

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
07 Απριλίου 2020 | Τεχνολογία
Η CyberArk ως παγκόσμιος ηγέτης στο Privileged Access Management, παρέχει λύσεις σε ένα από τα σημαντικότερα επίπεδα ασφάλειας προστατεύοντας τα δεδομένα , την υποδομή και τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης σε cloud και σε DevOps επίπεδο. 

Η Itway Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την CyberArk, ηγέτιδα εταιρεία σε λύσεις Privileged Access Management.

Η CyberArk ως παγκόσμιος ηγέτης στο Privileged Access Management, παρέχει λύσεις σε ένα από τα σημαντικότερα επίπεδα ασφάλειας προστατεύοντας τα δεδομένα , την υποδομή και τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης σε cloud και σε DevOps επίπεδο.

Η CyberArk προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μειώνοντας στο ελάχιστο το ρίσκο που δημιουργείται από λογαριασμούς χρηστών με ισχυρά δικαιώματα πρόσβασης, όπως διαχειριστές συστημάτων (administrators, root users) και διαχειριστές βάσεων δεδομένων. Την εμπιστεύονται οι κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίες για την προστασία τους από εξωτερικούς εισβολείς καθώς και κακόβουλους εσωτερικούς χρήστες .

H CyberArk με την καινοτομία των λύσεων της παραμένει ηγέτης στην ασφάλεια των επιχειρήσεων ενάντια σε επιθέσεις που στοχεύουν στην απόκτηση πρόσβασης στα κρίσιμα δεδομένα και εφαρμογές της επιχείρησης μέσω της παραβίασης των κωδικών πρόσβασης σε αυτά. Στη σημερινή εποχή μόνο η CyberArk παρέχει αυτή τη νέα κατηγορία στοχευμένων λύσεων βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μην ανησυχούν για τις απειλές αλλά να είναι ένα βήμα μπροστά από αυτές , εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της επίθεσης πριν καν αρχίσει να γίνεται οποιαδήποτε σημαντική ζημιά.

Με γραφεία και πιστοποιημένους συνεργάτες σε όλο το κόσμο , η CyberArk ανήκει στους βασικούς συνεργάτες ασφαλείας για περισσότερες από 5000 εταιρίες παγκοσμίως.

<< Αναμφίβολα βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής. Βέβαια , αυτό που σήμερα λογίζεται ως κρίση, αύριο για πολλούς θα είναι πηγή νέων ευκαιριών. Οι άμεσες προκλήσεις όμως σχετίζονται ευθέως με το remote access ,το authentication και το authorization , προκλήσεις οι οποίες δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν χωρίς τις λύσεις της Cyberark. Η Cyberark θα διαδραματίσει βασικό ρόλο όχι μόνο στην ασφάλεια και το business continuity των επιχειρήσεων αλλά και στην περεταίρω ανάπτυξη αυτών που σχεδιάζουν ήδη το μέλλον >> , δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης , Sales & Marketing Manager της εταιρίας Itway Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας: https://www.cyberark.com/

Η Itway Hellas, είναι κορυφαίος Value Added διανομέας, με εξειδίκευση στις αγορές IT Security, Virtualization και υποδομών IT. Η εταιρία Itway Hellas θα διανέμει τις λύσεις της CyberArk, μέσω του δικτύου των πιστοποιημένων συνεργατών της σε Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ