Νέες λύσεις από την ομάδα της Akeydor Ltd

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Δεκεμβρίου 2019 | Τεχνολογία
Νέες λύσεις από την εταιρεία τεχνολογιών αιχμής απομακρυσμένης και ασφαλούς πρόσβασης σε PCs, Servers, έξυπνες συσκευές και κινητή τηλεφωνία


Η Akeydor Limited, εταιρεία τεχνολογιών αιχμής απομακρυσμένης και ασφαλούς πρόσβασης σε PCs, Servers, έξυπνες συσκευές και κινητή τηλεφωνία, προσαρμόζει δύο νέες λύσεις στην πλατφόρμα της Asset Management για τους εταιρικούς της χρήστες.

Η πρώτη λύση αφορά στην επέκταση της ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης της λύσης Wisemo Remote Control προς τις συσκευές Zebra, τόσο μέσω ασφαλούς cloud, όσο και μέσω δικτύου, ώστε οι χρήστες να μπορούν άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια να αποκτούν πρόσβαση και να ελέγχουν (εκτός από απομακρυσμένους client PCs και Servers), και τις συσκευές Zebra που αφορούν σε smartphones, handheld και scanners / barcodes. Μάλιστα οι ανάγκες για υποστήριξη συσκευών handheld, scanners και barcodes ολοένα αυξάνουν, ενώ η πρόσβαση γίνεται άμεση και με ασφάλεια “dual factor authentication” . Η νέα έκδοση του Wisemo Remote Control σήμερα είναι ικανή να αποκτά γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση και σε macOS.

Η δεύτερη λύση αφορά στην επέκταση της λύσης Asset Management των assets στο δίκτυο, με την έξυπνη λύση EMS (Enteprise Management System). Η νέα πλατφόρμα μαζεύει hardware και software inventory από συσκευές, PCs, Servers, switches, routers του δικτύου, δημιουργεί Reports με τις λεπτομέρειες των assets, πραγματοποιεί Software distribution, metering (application και internet), user policy management, device auto-discovery, SNMPT discovery, mobile inventory και πολλά άλλα.

Οι δύο νέες λύσεις της Akeydor Ltd εγκαθίστανται συνδυαστικά ή ως stand alone σε εταιρικούς χρήστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ