Και η Sony εκτός Mobile World Congress 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Φεβρουαρίου 2020 | Τεχνολογία
Η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση ή παρουσίαση ζωντανά στο συνέδριο,


Ο Ιαπωνικός κολοσσός αποφάσισε να μην ρισκάρει την ασφάλεια του προσωπικού του και των πελατών του καθώς ο νέος κορωνοϊός 2019n-CoV συνεχίζει να σαρώνει την ηπειρωτική Κίνα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ξεπερνούν τα 40 χιλιάδες και τους νεκρούς να έχουν φτάσει δυστυχώς τους 910. Στην ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεδομένου ότι η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών, των εταίρων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εργαζομένων μας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσουμε από την έκθεση και να μην συμμετάσχουμε στο MWC 2020, στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία».

Η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση ή παρουσίαση ζωντανά στο συνέδριο, ωστόσο πρόκειται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις και στην επίσημη παρουσίαση των νέων της προϊόντων στο επίσημο κανάλι της Sony Xperia στο YouTube. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το Xperia 5 Plus, μία συσκευή που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855, και θα έχει 6,6 ιντσών οθόνη τεχνολογίας OLED με οπή για την εμπρόσθια κάμερα (8MP) και τριπλή κύρια κάμερα (12MP, 64MP, 12MP) που συνοδεύεται από αισθητήρα 3D ToF (2MP).

Η Sony είναι μία ακόμη μεγάλη εταιρεία που αποφάσισε να μείνει εκτός του φετινού συνεδρίου MWC (Mobile World Congress). Είχαν προηγηθεί παρόμοιες ανακοινώσεις από τις Ericsson, LG, Nvidia και Amazon, ενώ και η Samsung έχει διατηρήσει κάποιες επιφυλάξεις για την παρουσία της. Όπως ανέφερε και η δημοσιογράφος Katie Collins από το C|Net στο Twitter, με αυτό το ρυθμό (που αποχωρούν οι εταιρείες) θα μείνουν μόνο οι δημοσιογράφοι να περιφέρονται σε ένα κενό συνεδριακό κέντρο.

Πηγή: insomnia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ