Η AUSTRIACARD GmbH και η TAG Systems ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05 Δεκεμβρίου 2019 | Τεχνολογία
Η AUSTRIACARD GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς,


Με δεδομένη τη γεωγραφική συμπληρωματικότητα, την βιομηχανική ευρωστία, την πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή ασφάλεια και περισσότερο από μια εκατονταετηρίδα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, η απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την TAG Systems ήταν πολύ εύκολη», δήλωσε ο Π. Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AUSTRIACARD HOLDINGS στη Βιέννη.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνέχισε: "Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της TAG Systems, καθώς και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους μετόχους και τη διοίκηση της TAG, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για τον όμιλο μας, το οποίο και θα αποδώσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας, πάντα σε συμφωνία με τις αρχές μας για σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον».

Η AUSTRIACARD GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς, όπου η AUSTRIACARD HOLDINGS κατέχει το 73,4% των μετοχών του νέου σχήματος και επομένως και την ηγεσία του νέου ομίλου στην ψηφιακή ασφάλεια, ενώ η υπάρχουσα διοικητική ομάδα της TAG Systems θα παραμείνει στην θέση της και παράλληλα θα συμμετέχει και μετοχικά στο νέο όμιλο, διασφαλίζοντας αφενός την ομαλή υποστήριξη των υφισταμένων επιχειρηματικών της εταίρων και αφετέρου την προσθήκη υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την αιγίδα της AUSTRIACARD.

O νέος όμιλος που εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα και την Τουρκία, έχει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, που της επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες της, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Joaquim Miró και Jon Neeraas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Systems αντίστοιχα, δήλωσαν: "Στην TAG Systems, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στον Όμιλο AUSTRIACARD HOLDINGS, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε περαιτέρω, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο χάρη στη βιομηχανική ευρωστία και τις τεχνολογίες αιχμής της AUSTRIACARD. "

Σχετικά με τα συστήματα TAG
Η Tag Systems είναι ένας κατασκευαστής καρτών πληρωμών με βάση την Ανδόρα, ο οποίος παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσωποποίησης και εξυπηρέτησης των πελατών της μέσω των κέντρων προσωποποίησης που διαθέτει σε Ισπανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Αμερική και Νότια Αμερική και απασχολεί 380 άτομα.

Σχετικά με την AUSTRIACARD HOLDINGS
Η AUSTRIACARD HOLDINGS είναι Αυστριακός όμιλος υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής σε θέματα Hardware Embedded Security, που απασχολεί 1.300 άτομα και έχει διεθνή παρουσία με τρία brands AUSTRIACARD, INFORM και NAUTILUS, στους τομείς της ψηφιακής ασφάλειας, της διαχείρισης πληροφοριών και του IoT αντιστοίχως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ