Με επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία της εταιρείας PARKGURU με τη NEWSPHONE HELLAS. Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία, οι χρήστες της υπηρεσίας τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος, 11880, μπορούν χωρίς πρόσθετο κόστος να βρουν και να κλείσουν μια θέση parking πλησίον στα σημεία ενδιαφέροντός τους

Με επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία της εταιρείας PARKGURU με τη NEWSPHONE HELLAS. Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία, οι χρήστες της υπηρεσίας τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος, 11880, μπορούν χωρίς πρόσθετο κόστος να βρουν και να κλείσουν μια θέση parking πλησίον στα σημεία ενδιαφέροντός τους. Οι παραπάνω υπηρεσίες αναζήτησης & μίσθωσης θέσης στάθμευσης  (search & booking parking spot) στηρίζονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα PARKGENE, η οποία έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία PARKGURU και περιέχει περισσότερες από 6 εκατομμύρια θέσεις επαγγελματικών parking σε 8 χιλιάδες πόλεις παγκοσμίως.
 
Η παροχή των καινοτόμων λύσεων Smart Parking της PARKGURU μέσα από το πάντα πρωτοποριακό 11880 της NEWSPHONE HELLAS, αποτελεί ποιοτική διεύρυνση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας των δύο εταιρειών, παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του 11880, ενώ διευκολύνει την κίνηση στους δρόμους, οι οποίοι πια επιβαρύνονται με λιγότερα αυτοκίνητα να περιφέρονται σε αναζήτηση θέσεων στάθμευσης.  
 
“Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των B2B συνεργασιών μας, η αξιολόγηση και ενσωμάτωση των τεχνολογικών λύσεων της εταιρείας PARKGURU για εύρεσης και μίσθωση θέσεων parking μέσω των τηλεφωνικών υπηρεσιών του 11880 της εταιρείας NEWSPHONE, επεκτείνει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες της πλατφόρμας μας, PARKGENE. Οι έξυπνες πόλεις αρχίζουν με τις έξυπνες μετακινήσεις και αυτές έχουν αφετηρία τις λύσεις Smart Parking.”, δήλωσε ο Μάνος Μακρομάλλης, COO της PARKGURU.
 
Από την πλευρά του ο Ευστράτιος Απέργης, CEO της NEWSPHONE HELLAS, ανέφερε: “Ο διαρκής εμπλουτισμός του 11880 με νέες δυνατότητες, το έχει εξελίξει σε κάτι πολύ ευρύτερο από μια απλή υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου, καθιστώντας το ένα πολυδιάστατο βοηθό των χρηστών του. Η συνεργασία της NEWSPHONE HELLAS με την PARKGURU και η παροχή υπηρεσίας Smart Parkingμέσω του 11880 αντανακλά την κοινή φιλοσοφία των δύο εταιρειών: Προσφορά απλής, ποιοτικής και καινοτόμου λύσης στον Πολίτη.”

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ