Η οργανωτική ομάδα του ThinkBiz Academy 2019 μας λύνει όλες τις απορίες για το τι εστί ThinkBiz, τι το διαφορετικό έχει το φετινό πολυσυνέδριο και πως μπορείς κανείς να δηλώσει συμμετοχή σ' αυτό. 
 

Η οργανωτική ομάδα του ThinkBiz Academy 2019 μας λύνει όλες τις απορίες για το τι εστί ThinkBiz, τι το διαφορετικό έχει το φετινό πολυσυνέδριο και πως μπορείς κανείς να δηλώσει συμμετοχή σ' αυτό. 

Τι είναι το ThinkBiz Academy;

Το ThinkBiz Academy 2019 είναι ένα διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στις 17&18 Μαΐου στην OTEAcademy. Απευθύνεται σε όλους τους νέους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και τους τομείς γύρω από αυτήν. Το event επικεντρώνεται σε τομείς όπως το Marketing, IT, Ε-gaming, HR, Artificial Intelligence, Digital Transformation, Ενέργεια και Ναυτιλία.

Τι θετικό προσδίδει το συνέδριο αυτό στους νέους φοιτητές;

Οι νέοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες, startups, φοιτητικούς οργανισμούς και experts της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να χτίσουν το επιχειρηματικό τους mindset.

Σε τι θα διαφέρει το ThinkBiz Academy 2019;

- Ο υπότιτλος μας για φέτος είναι “Elevator Catalyst”. Τι σημαίνει αυτό;

Πρέπει να ρισκάρεις για να εξελιχθείς. Να καινοτομείς για να πετύχεις.

Ο καταλύτης είναι η ουσία που αυξάνει την ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης.
Ανακάλυψε τί είναι αυτό που καταλύει τα πράγματα μέσα σου, αλλά και πώς εσύ ο ίδιος μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα γύρω σου.
#FindYourCatalyst

Στόχος του ThinkBiz Academy 2019 είναι λοιπόν να βοηθήσει τον κάθε συμμετέχοντα να βρει τον δικό του καταλύτη, το ερέθισμα εκείνο το οποίο θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να φέρει την αλλαγή.

Για ποιο πράγμα είστε πιο πολύ περήφανοι;

Αυτό που μας κάνει πιο περήφανους είναι πως φέτος επενδύουμε όσο ποτέ άλλοτε στο βιωματικό κομμάτι. Απόλυτος στόχος μας είναι να ωθήσουμε το κοινό μας να συμμετάσχει ενεργά και να αλληλεπιδράσει με τους experts και recruiters και να μάθει έμπρακτα μέσω panels, firechats, 1on1 interviews και open discussions. Από το event δεν θα λείψουν τα επιχειρηματικά παιχνίδια και δραστηριότητες όπως mock up interviews, self branding tips και μικρά μυστικά που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό και το LinkedIn τους.

Ποια γεύση αφήνει το ThinkBiz Academy στους νέους μόλις κλείσουν οι πόρτες;

Οι νέοι φεύγοντας από το ThinkBiz Academy έχουν αρχικά μια όμορφη γεμάτη εμπειρία και ανάμνηση. Αφενός βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον, πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους και έχουν μάθει πολλά νέα ενδιαφέροντα θέματα για την επιχειρηματικότητα και τον κόσμο γύρω από αυτή. Αφετέρου στη συνέχεια πάνε ένα βήμα παρακάτω την σκέψη τους και συνειδητοποιούν ότι δεν χρειάζεται να δειλιάζουν για ό,τι τους παθιάζει αλλά να επιμένουν και να προσπαθούν για αυτό.

Πώς δηλώνει κάποιος συμμετοχή;

Ο τρόπος για να έρθουν οι συμμετέχοντες και να λάβουν μέρος είναι πολύ απλός, μπορούν να μπουν στο site μας, στην εκδήλωση του facebook ή στο site του viva και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Μετά τα αφήνουν όλα στην υπέροχη ομάδα μας, τους ομιλητές, τους trainers και τους υποστηρικτές μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ