Ημέρα καριέρας start-up στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Απριλίου 2017 | Startups
Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας Start-up” στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας –Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin)

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση “Ημέρα Καριέρας Start-up” στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας –Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin). Η εκδήλωση διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη της CollegeLink, της 1ηςπλατφόρμας εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της μέχρι τώρα, η ΜοΚΕ του ΟΠΑ έχει διακριθεί για την εξωστρέφεια και τη διασύνδεσή της με τον επιχειρηματικό κόσμο εισάγοντας μια σειρά από καινοτόμους θεσμούς όπως είναι η εκδήλωση "Ημέρα Καριέρας Start-up".Η συγκεκριμένη εκδήλωση τα τελευταία 4 χρόνια έχει προσελκύσει πάνω από 700 φοιτητές ή/και αποφοίτους του ΟΠΑ και 70 συμμετοχές νεοφυών επιχειρήσεων.

Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε δώδεκα (12) νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups), οι οποίες αναζητούσαν στελέχη για την κάλυψη των αναγκών τους σε προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρίες που συμμετείχαν, έχουν επιδείξει σημαντικό έργο προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες και είναι οι εξής: TaxibeatLtd., Douleutaras.gr, Sleed, ConvertGroup, TailWind, Wizzit, Indice, AgoraTrading, Yuboto, Growth, Yoda.gr, Pitchstor. Παράλληλα στην εκδήλωση δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 150 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την ημέρα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 συναντήσεις υποψηφίων με στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγητής Δημήτριος Μπουραντώνης, Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του ΟΠΑ και ο Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Ιδρυματικός Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με τους υποψήφιους φοιτητές και αποφοίτους, όπως και με τις εταιρίες που συμμετείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ