Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βλάχου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Ιουλίου 2019 | Startups
Η ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια – μαζί με την αδελφή της – της εταιρείας «Φερέοικος-Έλιξ» έχασε την μάχη με την ανίατη νόσο

Σε ηλικία 38 ετών απεβίωσε, νικημένη στην άνιση μάχη με τον καρκίνο,  η Κορίνθια επιχειρηματίας Μαρία Βλάχου.

Ηταν ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια – μαζί με την αδελφή της – της εταιρείας «Φερέοικος-Έλιξ» , η οποία έχει ως αντικείμενο  τη δημιουργία ανοιχτών σαλιγκαροτροφικών μονάδων ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου.

Η εκλιπούσα ήταν παράλληλα και θερμή υποστηρίκτρια της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων , από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα. Ήταν ομιλήτρια σε πολλές εκδηλώσεις και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής, πάντοτε με θετική συμβολή.

Η διοίκηση της  Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων  εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους της  με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται. Η Μαρία πίστεψε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κρύβεται σε καθέναν και καθεμιά μας, ακόμη και μέσα στην παρατεταμένη κρίση, και στήριξε την Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, άλλωστε και η ίδια υπήρξε ένα σπουδαίο ελληνικό success story.
Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει, αλλά για όλους και όλες εμάς στην Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και αναφοράς.

Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά και τους φίλους της»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ