Παράταση έως 22/7 για τις αιτήσεις στον CapsuleT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
17 Ιουλίου 2019 | Startups
O πρώτος ελληνικός επιταχυντής αποκλειστικά για τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις με εφαρμογές/λύσεις για τον τουρισμό,


Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό και ύστερα από τη μεγάλη κινητικότητα που υπήρξε την περασμένη εβδομάδα στα κανάλια επικοινωνίας του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator και το ενδιαφέρον νέων υποψηφίων να προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή, με χαρά ανακοινώνουμε πως παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 22/7 η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη tech startups στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT, του πρώτου ελληνικού επιταχυντή αποκλειστικά για τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις με εφαρμογές/λύσεις για τον τουρισμό, που δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Εάν θέλεις και εσύ να «επιταχύνεις» την ανάπτυξη της ομάδας σου και να βελτιώσεις το τουριστικό προϊόν/υπηρεσία σου, δεν έχεις παρά να μάθεις περισσότερα παρακάτω σχετικά με το πώς θα υποβάλεις την αίτησή σου αλλά και το ποιες είναι οι παροχές του προγράμματος.

Πώς να υποβάλεις αίτηση

Η διαδικασία υποβολής αίτησης δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Αρκεί μόνο να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1) Διάβασε προσεκτικά τις ερωτήσεις της φόρμας αίτησης

2) Προετοίμασε τις απαντήσεις σε ένα αρχείο Word στον υπολογιστή σου

3) Σιγουρέψου ότι έχεις έτοιμες τις τελικές απαντήσεις σου και

4) Υπόβαλε την αίτησή σου μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου εδώ.

Ωστόσο, προκύπτει το σημαντικό ερώτημα: τι ακριβώς παρέχει το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT;

Συνολικά χρηματικά έπαθλα έως 35.000 ευρώ!

Mε την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ομάδες που έχουν περατώσει επιτυχώς τον 1ο κύκλο θα λάβουν συνολικά χρηματικά έπαθλα έως 35.000 ευρώ αλλά και δωρεάν υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες του επιταχυντή για την υποστήριξη της επιχείρησής τους, ανάλογα με την πορεία και εξέλιξή τους εντός του προγράμματος.

On-site visits σε ηγετικές εταιρείες του κλάδου

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Σημαντικό κομμάτι των δράσεων του προγράμματος είναι οι επισκέψεις (on-site visits) των επιλεγμένων ομάδων σε χώρους του κλάδου, η λίστα των οποίων εξακολουθεί να διαμορφώνεται και περιλαμβάνει ήδη τους : Aldemar Hotels & Resorts, Aegean Airlines, Όμιλο Temes, Athenaeum InterContinental, Hotel Grande Bretagne, Sani/Ikos Group, Crown Plaza, Yes! Hotel Group, Santikos Collection, Dolphin Capital Parners.

Ακόμα, αξίζει να σημειώσουμε πως στις δράσεις εμπεριέχονται, μεταξύ άλλων, και οι συμμετοχές των επιλεγμένων ομάδων σε εμπορικές εκθέσεις του κλάδου, όπως ενδεικτικά η Xenia 2019 και η Philoxenia 2019, ενώ μπορούν να συμμετέχουν και στην Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος τον Φεβρουάριο του 2020.

Εσύ γνώρισες τους κριτές και μέντορές μας;
Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για να ενταχθείς στο θεματικό επιταχυντή για τον τουρισμό, τότε ίσως σε πείσουν οι κριτές και εξειδικευμένοι μέντορες που θα έχουμε ως αρωγούς στην προσπάθειά μας και οι οποίοι προέρχονται από τον τομέα του τουρισμού, της τεχνολογίας αλλά και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας. Οι κριτές και μέντορες του CapsuleT θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας αρχικά την αξιολόγηση και στη συνέχεια την καθοδήγηση των ομάδων με σκοπό την εξέλιξη και επιτυχημένη πορεία τους. Δες τη σχετική λίστα εδώ

Η περίοδος αιτήσεων παρατίνεται μέχρι τις 22 Ιουλίου -  Κάνε έγκαιρα τη δική σου!

Ο πρώτος κύκλος του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleΤ (1ος Κύκλος – Φθινόπωρο 2019) θα λάβει χώρα από τον προσεχή Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο στις εγκαταστάσεις του επιταχυντή στην Καλλιθέα και η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου! Κάνε κλικ στην εικόνα και δήλωσε συμμετοχή σήμερα.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα

- Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα (αυτό αφορά τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας).
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ομάδες ή εταιρείες κι όχι μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα.
- Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με τεχνολογικές εφαρμογές στο χώρο του τουρισμού και να διαθέτουν:

  • μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση (business plan and proposition),
  • να έχουν τουλάχιστον ένα λειτουργικό πρότυπο (prototype ή MVP) για να παρουσιάσουν πριν την ένταξή τους στο πρόγραμμα και
  • μία ομάδα με τουλάχιστον 2 ιδρυτικά μέλη για να υποστηρίξουν την επιχείρηση. 

Αναζήτησε τα social media του CapsuleT ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος/η σχετικά με οτιδήποτε νεότερο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ