Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Νέα συνεργασία με την Clinerion στον τομέα των Κλινικών Ερευνών  - Κεντρική Εικόνα

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Νέα συνεργασία με την Clinerion στον τομέα των Κλινικών Ερευνών

23 Ιουλίου 2018 | Med & Health
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει, πρώτος στην Ελλάδα, τη συνεργασία του με την εταιρεία Clinerion στον τομέα των Κλινικών Μελετών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει, πρώτος στην Ελλάδα, τη συνεργασία του με την εταιρεία Clinerion στον τομέα των Κλινικών Μελετών, ως κρίσιμος πυλώνας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, κάτω από την καθοδήγηση του κ. Μιχάλη Σπανού, Γενικού Διευθυντή Ψηφιακής Οργάνωσης & Καινοτομίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, ο Όμιλος στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και στον τομέα αυτόν, αφού με το πρωτοπόρο σύστημα της Clinerion διευκολύνονται οι διαδικασίες ανάπτυξης κλινικών ερευνών, προς όφελος των παρόχων, των ερευνητών και φυσικά των ασθενών.

Η Clinerion, με έδρα την Ελβετία, είναι πρωτοπόρος στην Ιατρική Πληροφορική, έχοντας επιδείξει μέχρι σήμερα πολύ σημαντικό έργο στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της κλινικής έρευνας και της ανάπτυξης φαρμάκων, συνεισφέροντας στην ταχύτερη διάθεσή τους στους ασθενείς.

Από την πλευρά του, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, τόνισε: «Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου είμαστε παρόντες στην εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στο χώρο της υγείας και συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της επιστημονικής γνώσης, προς όφελος των ασθενών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ