"Ευαγγελισμός": "Ανοιχτή σε καταγγελίες πολιτών η διοίκηση του νοσοκομείου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Οκτωβρίου 2017 | Med & Health
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" είναι ανοικτή σε καταγγελίες πολιτών για τα φαινόμενα διαφθοράς, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του νοσηλευτικού ιδρύματος

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" είναι ανοικτή σε καταγγελίες πολιτών για τα φαινόμενα διαφθοράς, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του νοσηλευτικού ιδρύματος. Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου διευκρινίζονται τα εξής: "Υπάρχουν θεσμοί, οι οποίοι λειτουργούν, εμπιστευόμαστε και οφείλουμε να σεβόμαστε, όπως το «Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Πολιτών» που συστάθηκε σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν. 4368/2016 και την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α3δ/Γ.Π. οικ. 10976/10.2.2017 Υπουργική Απόφαση που καθορίζει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας του.

Νέο θεσμό επίσης αποτελεί η «Λίστα Χειρουργείου», που συστάθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Α3Α/οικ.97136/23.12.2016 Υπουργική Απόφαση, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε στο Νοσοκομείο στις 27.3.2017 και μέχρι σήμερα αποδεικνύεται επιτυχής.

Έτσι, έχουν τεθεί ασφαλιστικές δικλείδες για την διευκόλυνση υποβολής καταγγελιών, αναφορών, παραπόνων κ.λ.π., η διερεύνηση των οποίων άμεσα αντιμετωπίζεται με διεξαγωγή Προκαταρκτικής Έρευνας, Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και ότι άλλο απαιτείται. Το προσωπικό του Ευαγγελισμού παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

Τα παραπάνω έχουν εμπεδωθεί στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, που με την εμπιστοσύνη του έχει αναδείξει τον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» σε κορυφαίο Νοσηλευτικό Ίδρυμα".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ