"Έλενα Βενιζέλου": Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί ελλιπούς θέρμανσης

07 Ιανουαρίου 2019 | Med & Health
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η διοίκηση του νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου" διαψεύδει με ανακοίνωσή της το ρεπορτάζ του OPEN ότι γυναίκες στο νοσοκομείο γεννούν ακόμη και στους -3 βαθμούς Κελσίου. 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση

«Με αφορμή τα πρόσφατα ανυπόστατα και αναληθή δημοσιεύματα για την κεντρική θέρμανση του νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου" που είδαν το φως της δημοσιότητας, σας ενημερώνουμε ότι μετά από ενδελεχή έλεγχο των εγκαταστάσεων δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης στους χώρους του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα στα ως άνω δημοσιεύματα αναφέρθηκαν δωμάτια επιτόκων στην αίθουσα τοκετών, για τα οποία, όμως, διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε ότι κλιματιστικές μονάδες λειτουργούν κανονικά σε ό,τι αφορά τη θερμική απόδοσή τους. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη μονάδα νεογνών την Παρασκευή 4/1/2019 και αφορούσε διάτρηση θερμαντικού στοιχείου,  αντιμετωπίστηκε εντός ολίγων ωρών.

Καμία καταγγελία, ούτε εγγραφή, ούτε προφορική, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα τόσο από τους ίδιους τους νοσηλευόμενους όσο και  από συγγενείς αυτών που να αφορά συνθήκες θέρμανσης. Επίσης, σε κανένα από τα τμήματα νοσηλείας ασθενών λεχωϊδών και νεογνών δεν έχει καταγραφεί έως σήμερα παράπονο για ελλιπή θέρμανση». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ