Στις 26 Ιουνίου το 2ο e-commerce logistics

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
31 Μαΐου 2019 | Logistics
“e-commerce & omni-channel logistics II για βέλτιστο customer experience” από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

 Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη εσπερίδα για τα logistics του e-commerce, το εξειδικευμένο συνέδριο για τα logistics του ηλεκτρονικού εμπορίου, επιστρέφει με στόχο να αναδείξει τις σημαντικότερες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές για τα logistics στο e-commerce & το omni-channel. Η πιο καταξιωμένη εσπερίδα με επίκεντρο τα logistics στο πολυκαναλικό λιανεμπόριο, διοργανώνεται από το Supply Chain Institute, στις 26 Ιουνίου 2019, με τίτλο: e-commerce & omni-channel logistics II για βέλτιστο customer experienceμε την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING και τελεί υπό την αιγίδα των EEL και GRECA.

Διανύοντας την εποχή των Millennials όπου προέχει σαν concept η «εξατομίκευση» ή όπως θα λέγαμε “προσωποποίηση των προϊόντων & των υπηρεσιών”, καθώς τεχνολογία και ευελιξία «χτίζουν» το e-shop και off-line shop του μέλλοντος. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τον κομβικό ρόλο και τη συμβολή των logistics προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επιχειρήσεις οφείλουν  να υιοθετήσουν μεθόδους end-to-end  supply chain που θα τις καταστήσουν λειτουργικά επικερδείς,  μετατρέποντας τα logistics τους σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εσπερίδα θα έχει ως αφετηρία την απόφαση για την  κατάλληλη επιλογή προϊοντικής γκάμας και τα επίπεδα των αποθεμάτων παρουσιάζοντας μεθόδους όπως  ABC analysis,  color product mapping, dead stock, e-commerce forecast, planning, procurement. Εν συνεχεία  θα ασχοληθεί με end-to-end λύσεις , δίνοντας benchmarks, συγκρίνοντας στρατηγικές αποφάσεις  όπως in-house vs outsourcing για αποθήκευση,  εναλλακτικές διαχείρισης παραγγελίας και smart warehousing  τεχνολογίες (dark stores,  hub automation,  fulfillment  centre, automated picking,  goods-to-man picking,  micro-picking,  parcel logistics, Click & collect  / Pick from store. Τελευταίο πυλώνα του συνεδρίου θα αποτελέσει το last mile και η αστική διανομή που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για το B2C. Στρατηγικές όπως το Direct to Customer (DTC)/ drop shipping, drones, instant delivery, parcel lockers, preferred location, ship from store, specific delivery time, re-routing, delivery notifications, payment methods θα παρουσιαστούν υπό το πρίσμα των επιχειρήσεων και των ταχυμεταφορέων (courier).

Πατήστε ΕΔΩ για το flyer του συνεδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες: Supply Chain Institute, 210 6180104

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ