Τα σχέδια της SPAR Hellas για το 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Δεκεμβρίου 2018 | Λιανεμπόριο & FMCG
Η εταιρεία  θα συνεχίσει το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής της, επενδύοντας στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της

Η SPAR Hellas ολοκληρώνει με επιτυχία τους στόχους της για το 2018, λειτουργώντας ήδη καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλία, Κρήτη, Σποράδες και  Ιόνια Νησιά και θα υποδεχθεί το 2019 με 6 νέα καταστήματα στην Αττική, 2 στην Πελοπόννησο και ένα στη Στερεά Ελλάδα.

Η εταιρεία  θα συνεχίσει το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής της, επενδύοντας στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της. Παράλληλα, σχεδιάζει την ίδρυση νέων σημείων πώλησης σε αναπτυσσόμενες και τουριστικές περιοχές. Χαρακτηριστικό αποτελεί το παράδειγμα γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, με συνολικά 7 καταστήματα, τα οποία θα μετατραπούν σταδιακά σε SPAR μέσα στη νέα χρονιά.

Ο στόχος της εταιρείας για το 2019 είναι τα SPAR καταστήματα  σε όλη τη χώρα να ξεπεράσουν τα 80. Μέσα στο επόμενο διάστημα η SPAR Hellas θα προχωρήσει στην ολική μετατροπή 48 ακόμη καταστημάτων που βρίσκονται στην ενδιάμεση φάση. Πρόκειται για καταστήματα που βρίσκονται σε διαδικασία ολικής μετατροπής και στα οποία - μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί - οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα SPAR.

Στα τέλη του 2020 τα καταστήματα SPAR θα έχουν φτάσει τα 175 και τα ενδιάμεσης φάσης τα 80, ενώ το 2021 η SPAR Hellas προσδοκά το συνολικό της δίκτυο να αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ