Οι νέες δραστηριότητες της Σκλαβενίτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29 Μαΐου 2019 | Λιανεμπόριο & FMCG
Τι αποφάσισε η εταιρεία στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Νέες δραστηριότητες πρόσθεσε στον σκοπό της η Σκλαβενίτης, μετά την έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου. Υπενθυμίζεται πως η σχετική πρόσκληση είχε αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ στις 10 Απρίλιου και ανέφερε πως  «οι μέτοχοι της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.", μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου καλούνται στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της στις 2 Μαΐου για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση μεταξύ των άλλων την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού (προσθήκη δραστηριοτήτων) και την ανασυγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου».

Η τροποποίηση, λοιπόν, του άρθρου 2, του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας εγκρίθηκε από την γενική συνέλευση της Πέμπτης 2 Μαΐου και  στον σκοπό της  Σκλαβενίτης προστέθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες:

  • Η ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Σχολών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) Επαγγελμάτων σχετιζομένων με το Λιανικό Εμπόριο.
  • Η έκδοση, διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
  • Η διοργάνωση πάσης φύσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και ο σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζομένους ή ανέργους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ