Εγκαίνια στο Παλαιό Φάληρο για την Μασούτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29 Αυγούστου 2018 | Λιανεμπόριο & FMCG
Δυναμικά μπαίνει στην αγορά της Αττικής η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα

 

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα της στο Παλαιό Φάληρο (Αχιλλέως 98) κάνει την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η βορειοελλαδίτικη αλυσιδα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Πρόκειται για κατάστημα που άνηκε στο δίκτυο της Σκλαβενίτης και ήταν ανάμεσα σε αυτά που η Επιτροπή Ανταγωνισμού είχε ορίσει πως θα πρέπει να πωληθούν μετά την συμφωνία με την Μαρινόπουλος. Είχε εξαγοραστεί από την Προμηθευτική λίγο πριν το deal με την Μασούτης και καθώς δεν είχαν γίνει  αλλαγές  μετατρέπεται κατευθείαν σε σημείο της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας.

Παράλληλα προχωρούν οι αλλαγές στα καταστήματα της Προμηθευτικής με τις «ταμπέλες να αλλάζουν» και ο leader της αγοράς της Βορείου Ελλάδας μπαίνει δυναμικά στην Αττική με υψηλούς στόχους.

Υπενθυμίζεται πως η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. που βρίσκεται στο νομό Αττικής (και στην Άνδρο), με 57 σημεία πώλησης σε λειτουργία και 2 νέα που ανοίγουν με το πρότυπο σχεδιασμό καταστημάτων Μασούτης. Το ένα εξ αυτών είναι εκείνο που θα εγκαινιαστεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ενώ  το άλλο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο Γαλάτσι.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει η εταιρεία στα 42 χρόνια της αναπτυξιακής της πορείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπου επίσης τονίζεται πως «Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιάννη Μασούτη, είχε εκφράσει την επιθυμία για επέκταση του δικτύου Μασούτης στην Αττική υπό συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες είναι προφανές ότι βρέθηκαν και ευνόησαν μια επιτυχημένη εξαγορά».

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο. Για το 2017 το προσωπικό που απασχολήθηκε από την εταιρεία, στο σύνολο του ήταν 7.479 άτομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ